16/1/12

Το γιαούρτι μας ενώνει

Η ΦΑΓΕ καλεί κυβερνητικούς και ντορικούς βουλευτές στο χάπενινγκ που διοργανώνει αύριο σε διάφορα σημεία του κέντρου της Αθήνας. Από ανακοίνωσή της, «Τιμούμε την επέτειο 10 χρόνων τριών μηνών και δύο ημερών από την κυκλοφορία του πρώτου μας ζωντανού γιαουρτιού. Στις εκδηλώσεις μας θα διαθέτουμε σε ψηφοφόρους δωρεάν ληγμένα τέτοια γιαούρτια για εναλλακτική χρήση. Για σκούπισμα διαθέτουμε στους βουλευτές χαρτοπετσέτες με τυπωμένα ψηφοδέλτια και εκλογικά αποτελέσματα. Απαγόρευση προσέλευσης με λευκή ενδυμασία ή οποιοδήποτε άλλο μέσο λούφας και παραλλαγής»

Σε λίγες μέρες η κυκλοφορία του νέου προϊόντος, βάση γιαουρτιού, μετά από συνεργασία με την ιαπωνική αδελφή εταιρεία «Stamoutra». Η θυγατρική που το παρασκευάζει λέγεται «ΦΑΓΕ STAMOUTRA ΕΠΕ».

Το σωματείο εξοδούχων κυβερνητικών βουλευτών «Κοντά στο λαό» παρακαλεί με ανακοίνωσή του τους πρώην ψηφοφόρους των μελών του ναν τους πετάνε τουλάχιστον γιαούρτια ελληνικής παραγωγής.

Εκτός από την αγορά και την πώληση ελληνικού γιαουρτιού αυξομοίωση τιμών παρουσιάζει και το καλλιτεχνικό πέταγμα γιαουρτιού. Η «ΦΑΓΕ STAMOUTRA ΕΠΕ» μπαίνει χορηγός σε αγώνες ρίψης «Πιο ψηλά, πιο μακριά, πιο εύστοχα». 

Στα αγωνίσματα συμπεριλαμβάνονται η ρίψη γιαουρτιού (και σε κεσέ και σε μπολ) σε ανθρωποειδή με μορφή κυβερνητικού βουλευτού, όρθια (βαθμός δυσκολίας 1,2 για κοντινές βολές και 3,2 για μακρινές) καθήμενα (βαθμός δυσκολίας 2,3 για κοντινές και 4,4 για μακρινές βολές) και κινούμενα ανθρωποειδή (βαθμός δυσκολίας 5,07 για κοντινές και 10,1 για μακρινές βολές) θα έχουμε και χειμερινούς και θερινούς αγώνες (στα θερινά τμήματα της Βουλής) και σε κλειστό και σε ανοιχτό πολιτικό στίβο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: