4/1/10

Από τραγουδιστές τα πήρες;




Ρε απίθανοι, τι πάτε και λέτε ότι χαίρεστε που η εφορία θα τ’ αρπάξει ή λέει ότι θα τ’ αρπάξει από τραγουδιστές; Από ποιούς τραγουδιστές θα τ’ αρπάξει; άντε να υπάρχουν καμιά δεκαριά υψηλά αμειβόμενοι τραγουδιστές στην Ελλάδα. Άντε να είναι 20. Θέλετε πενήντα; Δεν είναι τόσοι, σας το λέω από χέρι, αλλά ας το πάρουμε κι έτσι. Πόσα λεφτά θα μαζέψει η εφορία από 50 άτομα;

Αν η πάντα κυβερνητική εφορία τ’ αρπάξει από τους τραγουδιστές, θα κλαίνε όσοι και όσες μια ζωή παλεύουν για το μεροκάματο, αλλά δεν το λένε.

Και δεν το λένε, δε βγαίνουν να πουν ότι ζορίζονται κοτζάμ τραγουδιστές, ειδικά σήμερα που δεν πουλάει τίποτα.

Και καλά κάμνουν και δεν το λένε. Αν ακούσεις ότι το τάδε όνομα της νύχτας στην πραγματικότητα ζορίζεται οικονομικά, από κείνη τη στιγμή και μετά τότε δε θα πας ποτέ στο μαγαζί του.

Ο πελάτης, αδέρφια, και της τηλεόρασης και του νυχτερινού μαγαζιού θέλει να αισθάνεται πλούσιος, ότι στέκεται δίπλα στους υψηλότερα αμειβόμενους τραγουδιστές ή ήρωες των σίριαλ.

Όπως δεν πιάνει ποτέ ένα σίριαλ με πρωταγωνιστικούς ρόλους, φτωχομπινέδες, έτσι και ένας τραγουδιστής που δεν θα το παίξει άνετος οικονομικά, θα χάσει ακόμα και το λειψό μεροκάματο που του δίνει και δεν του δίνει το αφεντικό με ψαλίδι το Σάββατο.

Άσε που πολλές κοπέλες με 2-3 cd στην πιάτσα δεν ζουν από το τραγούδι, αλλά από την κανονική τους δουλειά.

-Το βλέπω!...

Δεν υπάρχουν σχόλια: