15/12/07

ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΣΑΒΒΑΤΟΓΕΝΝΗΜΕΝΗ

ΜΑΛΑΚΑAAAAA




ΦΑΝΗ ΠΑΛΙ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ΠΑΝΤΟΥ; Τι έφταιγε η κακομοίρα και την έβαλες, Κώστα μου, στο Υπουργείο Απασχόλησης;

ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΤΟΥ: Δε νοιάστηκε ο Κοντομηνάς για το δόντι που είχε στην Κυβέρνηση. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Άλφα θα παρουσιάζει η η Ρούλα Βροχοπούλου κλαίγοντας για το πενιχρό ποσοστό που κονόμησαν και μετά, εν ευθέτω χρόνω, αναλαμβάνει η ….. (Έκπληξηηηηηηηηηηηηηη!!!!!)

ΑΔΙΚΙΑ ΠΑΝΤΟΥ: Δουλεύουμε σκληρά και θέλουμε βαρέα, εμείς δεν παντρευτήκαμε τη Μάρα Ζαχαρέα.

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΑΝΤΟΥ: Ο πρεσβύτερος έκανε πάλι την έκπληξη. «Προτείνει», δηλαδή απαιτεί από τον Καραμανλή να τοποθετήσει στη θέση Υπουργού Απασχόλησης τον Αντώνη Σαμαρά. «Πού θα πάει, θα τον εξαφανίσω τελικά», φέρεται να σκέφτηκε ο πρώην Πρωθυπουργός και χθες το βράδυ.

ΞΥΛΟ ΠΑΝΤΟΥ: Φόρεσα τη μπερούκα μου, έβαλα τα σκουλαρίκια της μάνας μου και πήγα όλος καμάρι στη διαδήλωση για να διαμαρτυρηθώ κι εγώ και να ζητήσω έναν καλύτερο κόσμο που είναι εφικτός. Αλλά με πήρανε για μπάτσο και με πλακώσανε στο ξύλο. Καταγγέλλω την αστυνομία και τις μεθόδους που ακολουθεί, λες και δεν τις φτάνουν οι κάμερες.
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ: Αφού τις καταστρέφετε, τι να κάνουμε εμείς; Τις τραβεστί.

ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΑΝΤΟΥ: Αν εξυγιάνουμε και την αστυνομία, θ’ αναγκαστούμε να δώσουμε αύξηση στους μισθούς των οργάνων με κονδύλι που δεν θ’ αντέξει ο προϋπολογισμός μας. Σήμερα, καλύπτουμε το ισοζύγιο με τη συμμετοχή και του ιδιωτικού τομέα, που προσφέρει αφιλοκερδώς επιδόματα προστασίας.

ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ ΠΑΝΤΟΥ: Έτσι αγαπάει η παπαδοκρατία.

ΑΛ ΓΚΟΡ ΠΑΝΤΟΥ: Γιατί μας συνδέσανε να παρακολουθήσουμε τη συνέντευξη τύπου του Καραμανλή από τις Βρυξέλλες; Αφού ξέραμε ότι θα πάρει πασαπόρτι ο (μέχρι πρότινος συμπαθέστατος) Μαγγίνας. Και δεν είδε ψυχή ζώσα τη μόνη άξια διάλεξη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ; Τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας θα μας το χρωστάνε.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΑΝΤΟΥ: Να φορολογηθούν με υψηλούς συντελεστές τα εισιτήρια αγώνων ποδοσφαίρου. Τα εγχώρια και τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, δεν είναι αθλητικές διοργανώσεις, αλλά οικονομικές. Αποτελούν προκάλυμμα για μεταγραφές παικτών.

ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ: Καταπατά ανθρώπινο δικαίωμα ο επίσημος προσδιορισμός μειονότητας και ενός ακόμα πολίτη μιας χώρας με βάση θρησκευτικά πιστεύω. Να φτιάξουμε και μειονότητα Καθολικών, «καθολική μειονότητα»; Από πού κι ως πού; Τρελαθήκαμε τελείως; Τελεία και παύλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: