24/10/07

ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗ προς ΠΕΜΠΤΗ

Μέσα και τα 4 dvd και δίνω δώρο τώρα, την έρευνα Μια μελέτη που δείχνει ότι το 1821, οι Τούρκοι μπροστά μας ήτανε χανουμάκια. Στις μάχες φοβόντουσαν μη σηκώσουμε τη φουστανέλα και δουν την πικρή, γι’ αυτούς, αλήθεια.
Ακούστε, ακούστε, ακούστε. «Η φάρμα ήτανε γεμάτη ζώα από την ελληνική ύπαιθρο και οι Άγγλοι ερωτοτροπούσαν μαζί τους σε διάφορες περιπτύξεις». Ακούστε γιατί τσαντίζομαι. «Ο Γκουζγκούνης, δεν μίλαγε. Ήταν σίγουρος ότι έτσι μεταμφιεσμένος σε Σκωτσέζο δεν θα τον καταλάβαιναν. Εκτός αν ο αέρας σήκωνε τη φούστα του».
«Γιατί είναι βαριά η φούστα του τσολιά;» Τσάμπα μαζί με το απόλυτο πακέτο.
«Το μυστικό των μαύρων σουτιέν», για το καλό του Ελληνικού Έθνους μόνο τρία Ευρώ. Γιατί να πάρεις μια ζαμπονοτυρόπιτα με τα τρία ευρώ κι όχι «Το μυστικό των μαύρων σουτιέν»;
Το πιο εκτυφλωτικό αστυνομικό μυθιστόρημα, αλλά δεν είναι μυθιστόρημα, είναι εύφημος μνεία για τον Έλληνα. Και ποιον Έλληνα; Τον Έλληνα με ΛΑΜΔΑ κεφαλαίο. Μόνο τρία ευρώ. Το χαρίζουμε, δε μας νοιάζει που μπαίνουμε μέσα, εμείς θέλουμε να μπείτε εσείς στην ιστορική μαγεία μας, μαζί με το Σωκράτη, τον Θεμιστοκλή, τον Πλάτωνα και τον Θεόφραστο.
Σηκωθείτε τώρα απ’ τ’ αναμμένα κάρβουνα που κάθεστε και πάρτε την κληρονομιά που μας άφησαν οι αρχαίοι. Το θρυλικό πακέτο «Λάσιτερ, ο μαστιγωτής του πόθου της Ινδιάνας», η δόξα του καουμπόι ελληνικής καταγωγής, η τιμή Έλληνα στα βάθη της άγριας δύσης, μαζί με τις «Πύλες της κοίλης κλειτορίδας» και φυσικά, «Το μυστικό των μαύρων σουτιέν». Τέσσερα dvd προσφορά και δώρο «Γιατί είναι βαριά η φούστα του τσολιά;»
Βλαδίμηρε, παράγγειλες κι άλλο πακέτο; Δε μου περισσεύει όμως και δε στο δίνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: