23/10/07

ΒΑΘΙΑ & ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΡΙΤΗΣ

Μια παράκληση, κρατήστε σειρά, ορμάτε, αλλά μην τσακώνεστε. Αν έχει τελειώσει πάρτε με τηλέφωνο και σε δυο ώρες, μ’ αεροπλάνα και βαπόρια θα περάσω να σας το φέρω. 69-69-696-9-69. Το Λάσιτερ το δίνουμε και μαζί με τις «Πύλες της κοίλης κλειτορίδας» και μαζί με το κορυφαίο αστυνομικό, Ντετέκτιβ Μάρλοου: «Τα μυστικά των μαύρων σουτιέν».

Δεν σας λέω άλλα, μόνο ότι ο ντετέκτιβ Μάρλοου ήταν κι αυτός Έλληνας, γιατί έπινε ουίσκια , οδήγαγε, και τα κατάφερνε και στις γυναίκες. «Λάσιτερ», «Οι πύλες της κοίλης κλειτορίδας» και «Τα μυστικά των μαύρων σουτιέν». Το απόλυτο πακέτο, μόνο 12 Ευρώ. Δεν πουλάω, προσφέρω για να μάθουμε την ιστορία και το ριζικό μας . Έχουμε μέσα και 4 dvd με ελληνικές ιστορίες. Ανοίγεις το βιβλίο, παίρνεις το dvd και το παίζεις. Το ένα είναι με την Τίνα Σπάθη, την Ελληνίδα που έκανε τον Μπιν Λάντεν μόλις την είδε τι κάνει; Να ζηλέψει που δεν είναι Έλληνας, να ζηλέψει που δεν είναι χριστιανός ορθόδοξος.
Θα πει κάποιος, «Μας φούντωσες τώρα». Ναι, γιατί ο Έλληνας πρέπει να ξέρει την αλήθεια που τον έφτασε ψηλά, να την έχει πάντοτε ψηλά. Όταν οι άλλοι και να με συγχωρέσουν οι …φίλοι μας οι Τούρκοι, όταν οι άλλοι, αγαπητοί φίλοι, ψάχνανε τον πελαργό, εμείς είχαμε ήδη το πρώτο μαιευτήριο «Μητέρα», στα αρχαία χρόνια, ακριβώς δίπλα στο Θησείο στην Αρχαία Αγορά. Μόλις διαβάσεις το απόλυτο πακέτο, θα πεις, «Φως φανάρι γιατί ήμουνα τυφλός μέχρι τώρα». «Λάσιτερ», «Οι πύλες της κοίλης κλειτορίδας» και «Τα μυστικά των μαύρων σουτιέν». Μόνο 12 ευρώ. Τι παίρνεις με 12 Ευρώ; Ξέρω ’γω; Μισή γαλοπούλα; Εσείς θα πάρετε ολόκληρο το πακέτο και η γαλοπούλα να μείνει ήσυχη, γιατί θέλετε επιτέλους να μάθετε.
Σηκωθείτε τώρα, βγείτε από τα σπίτια σας όσοι μας ακούτε, βγείτε από τις ντουλάπες, από τις μαξιλαροθήκες και από τις ψαρόβαρκες και πάρτε όσοι προλάβετε αυτό το πακέτο που πιάνει την ιστορία που γράψαμε και στην αρχαία εποχή και στα βάθη της άγριας δύσης και στα αστυνομικά φιλμ νουάρ. Υμνεί το δαιμόνιό μας να μην αφήνουμε ούτε θηλυκή γάτα. Όλο το πακέτο μόνο δώδεκα Ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: